Voetreflex behandeling

Een voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Wanneer zich ergens in je lichaam een disbalans bevindt, bijvoorbeeld pijn in de onderrug, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van voetreflexologie is het mogelijk om deze chemische stofjes op een zachte manier af te voeren. Ze worden gefilterd door je nieren en via urine uitgescheiden waardoor de balans wordt hersteld. Daarom is het ook belangrijk om na een voetreflexologie sessie voldoende water te drinken.

Duur: 45 min
Prijs: € 34,00

Lees meer

- Geeft ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk
- Ontgift het lichaam
- Werkt ondersteunend bij chronische ziekten
- Het geeft verlichting van pijn bij acute en chronische klachten
- Stimuleert het zelf genezende vermogen van het lichaam
- Het ie een natuurlijke en veilige methode
- Werkt genezend en ondersteunend maar ook preventief.
Het doel van de behandeling is om mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun levenskwaliteit en vitaliteit. Een klacht is een signaal dat er iets uit balans is, Fysiek of emotioneel. Samen proberen om inzicht te krijgen in de oorzaak van de klacht en vervolgens met behulp van reflex het lichaam stimuleren om blokkades op te heffen. Ik hoop zo in mijn praktijk veel mensen te kunnen begeleiden in hun weg naar meer vitaliteit.

In de voeten weerspiegelt het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde zones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van het lichaam en geest. Voetreflex bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

- Tijdens de periode van de behandeling is het raadzaam om tenminste 1,5 liter water te drinken verdeeld over de dag. Dit is omdat er veel afvalstoffen vrijkomen, die o.a. via de nieren worden afgevoerd. Te weinig drinken kan hoofdpijn tot gevolg hebben.
- Wat voor reacties er optreden ten gevolge van de behandeling is niet van belang. Belangrijk is dat u merkt dat er iets in gang gezet is, dit is namelijk het zelf genezend vermogen. Ieder mens is een individu en reageert daardoor anders.
- Als u de behandeling wenst dan kunt u niet volstaan met 1 behandeling. Om voldoende effect te krijgen zal in overleg met u een behandelplan worden samengesteld. Na ongeveer 5 behandelingen zal u de verandering gaan merken. Elke behandeling zal gemiddeld genomen 45 minuten i n beslag nemen.
- Voetreflextherapie is niet mogelijk bij besmettelijke ziekten, koorts, acute ontstekingen van vaat en lymfesysteem, operatief te behandelen aandoeningen, zwangerschap met risicofactoren.