Dadi´Oil

Dadi´Oil

Dadi´Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi`Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, olijf en Jojobaoliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten, er is natuurlijke Vitamine E (niet Synthetische tocopheryl) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur.

Verkoopprijs: 3,75 ml € 6,95 | 14,3 ml € 20,00

Te gebruiken bij:

  • Schimmelnagel icm HFL Solution spray
  • Droge handnagels (nagels met groefjes)

Toepassing:

  1. Laat de teennagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure bij schimmel
  2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
  3. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL-solutionspray
  4. Tweemaal daags eerst HFL-solution Spray toepassen en direct Dadi oil erna aanbrengen
  5. De droge nagels aan de handen minimaal 5x per dag insmeren.

Waarom Dadi`Oil en Solution spray?

Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het `bed epithelium` wordt genoemd. Dit weefsel ie verantwoordelijk voor het begeleiden van de nagelplaat langs het nagelbed. Als het epithelium is uitgedroogd is kan de nagelplaat niet goed aan het nagelbed hechten en wordt de begeleiding verstoord.  Hierdoor scheurt de nagel open, wat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel.

De Solution spray is een uniek en gepatenteerd product. Het product komt op de nagels en de omringende huid door het gebruik van de spray. Hiermee word voorkomen dar er enige delen worden overgeslagen. Het product dringt door de nagelplaat en huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. De solution Spray pakt daardoor in de gehele nagel de infectie aan.

Dadi Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken, Dit is namelijk de hele sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat vermindert en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven waardoor het beter de solution spray en Dadi Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie, neemt de kans dat nieuwe micro-organisme er gaan huishouden ook drastisch af. Schimmels en bacteriën zijn namelijk opportunist pathogenen. Je kunt de Dadi Oil ook voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken.