Bij een behandeling worden uw handen en/of voeten verwend. Uw voeten dragen u overal naartoe. Hoe belangrijk is het dat ook deze ledenmaten de aandacht krijgen, die ze verdienen. Of de handen, die het visitekaartje van u zijn. Bij Pedicure Studio Angelique krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Ook voor een lekkere ontspannende behandeling zoals een massage kunt u hier terecht. Heeft u problemen zoals likdoorns of ingegroeide nagels? Ik help u er graag vanaf.


Pedicure behandelingen

Pedicure behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, het frezen en knippen van de nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het verzorgen van de nagelriem en het aanbrengen van een verzorgende crème op de voeten. Indien u binnen 7 weken een nieuwe afspraak maakt krijgt u 2,50 korting. Wel de datum van de vorige afspraak vermelden in de afspraak.

Duur: 45 min
Prijs: € 32,50


Pedicure behandelingen met gellakken van teennagels

Pedicure behandeling zoals omschreven aangevuld met gellak. Gellak op de nagels is een lak die onder een UV lamp droogt. Deze lak is dikker zodat oneffenheden mooi worden weggewerkt en hij glanst langdurig. De lak blijft veel langer zitten dan gewone lak en is er alleen af te halen met nagellak remover met aceton of door eraf te vijlen. De lak blijft veel langer zitten dan gewone lak.

Duur: 60 min
Prijs: € 47,50


Pedicure behandeling met lakken van teennagels

Een pedicure behandeling houd in: knippen van de nagels, eelt verwijderen eventueel een likdoorn of ingegroeide nagel behandelen. Na deze behandeling worden de teennagels gelakt met een snel drogende nagellak.

Duur: 55 min
Prijs: € 40,00


Gellakken handen en voeten i.c.m. een pedicure behandeling

Uw nagels van de handen en voeten worden in vorm gevijld. De naar keuze uitgezochte gellak wordt in verschillende dunne laagjes aangebracht. Nadat de nagels onder de ledlamp geweest zijn kunnen ze gelijk in de schoenen.

Duur: 100 min
Prijs: € 69,50


Luxe pedicure behandeling met voetreflex

Pedicure behandeling aangevuld met een voetreflexmassage voor de voeten.

De pedicure behandeling bestaat uit: Het desinfecteren van de voeten, het frezen en knippen van de nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns, het verzorgen van de nagelriem en het aanbrengen van een verzorgende crème op de voeten. Hierna wordt de drukpunten op de voet behandeld en ontspannende voetmassage toegepast.

Duur: 90 min
Prijs: € 57,50


Voetreflex behandeling

Een voet bevat meer dan 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen via je benen omhoog en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Wanneer zich ergens in je lichaam een disbalans bevindt, bijvoorbeeld pijn in de onderrug, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Met behulp van voetreflexologie is het mogelijk om deze chemische stofjes op een zachte manier af te voeren. Ze worden gefilterd door je nieren en via urine uitgescheiden waardoor de balans wordt hersteld. Daarom is het ook belangrijk om na een voetreflexologie sessie voldoende water te drinken.

Duur: 45 min
Prijs: € 27,50


Nagelreparatie aanvullend op een reeds geboekte behandeling

Misschien is een nagelreparatie wel wat voor u. Mogelijk omdat de nagel begeleid moet worden om weer een gewone nagel te krijgen. Of omdat de nagel door omstandigheden gedeeltelijk weg is. Ik maak dan net als op de handnagels een nepnagel niet van echt te onderscheiden. Ook voor heren een uitkomst. Kom langs en bespreek de mogelijkheden.

Prijs: € 5,00 per nagel bovenop de behandeling


Nagelbeugel, orthese

Heeft u een likdoorn die steeds terugkomt dan kan een orthese de plaatselijke druk ontlasten. Tijdens een pedicurebehandeling kan ik u hier verder over informeren. Of heeft u een ingroeiende nagel dan kan een nagelbeugel hier een oplossing voor zijn.

Hiervoor moet dan een nieuwe afspraak gemaakt worden waarbij extra tijd wordt ingepland voor het maken van een orthese of plaatsen van een beugel.

De kosten van de orthese en /of beugel komt bij de behandeling. Na een week dient u terug te komen om te kijken of alles naar wens.

Duur: 20 min
Prijs: € 25,00


Gellakken zonder pedicure behandeling

Alleen de teennagels gellakken. De teennagels worden geknipt en verzorgt en vervolgens gelakt Dit is een behandeling zonder pedicure behandeling zoals het behandelen van ingegroeide teennagel, mycose nagels, likdoorns verwijderen enz.

Duur: 25 min
Prijs: € 27,50


Gellakken handen en voeten zonder een pedicure behandeling

Uw nagels van de handen en voeten worden in vorm gevijld. De naar keuze uitgezochte gellak wordt in verschillende dunne laagjes aangebracht. Nadat de nagels onder de ledlamp geweest zijn kunnen ze gelijk in de schoenen. Bij deze behandeling dienen de nagels naturel te zijn.

Duur: 90 min
Prijs: € 55,00


Deelbehandeling

Een deelbehandeling is een behandeling waarbij de voet gedesinfecteerd wordt en 1 item behandeld wordt. Dus enkel een ingroeiende nagel of 1 likdoorn of alleen de teennagels knippen. De behandeling kan maximaal 15 minuten duren.

Duur: max. 15 min
Prijs: € 20,00


Voetonderzoek

Bent u nieuwsgierig naar wat voor voettype u heeft en wat voor schoen daarbij geadviseerd worden. Wilt u weten hoe het met u oppervlakkig en dieptegevoel gesteld is? Boek dan een voetonderzoek. Bent u een diabeet of reumapatiënt dan wordt dit onderzoek periodiek uitgevoerd.

Duur: 45 min


Gellakken op de natuurlijke nagels (zonder verlenging)

De nagels worden op lengte gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd en verzorgd. Hierna wordt de gellak aangebracht. De gellak blijft langer zitten dan gewone nagellak. Hoe lang hangt af van hoe actief u bent met uw handen of voeten hoe vaak en hoe lang in met uw handen in het water zit en met welke chemische stoffen u eventueel in aanraking komt.

Duur: 45 min
Prijs: € 27,50


Verstevigen van de natuurlijke nagels i.c.m. met gellak (zonder verlenging)

Ik werk met PolyGel. Polygel combineert de belangrijkste eigenschappen van gel en van acryl in een revolutionair alles in een systeem. Het is lichter dan de acryl- en gelnagels. Flexibeler dan acryl en sterker dan gel.

Bij deze behandeling worden de nagels verlengd met tips. Hierover heen komt de polygel waarna deze de gewenste gellak kleur krijgt.

Duur: 90 min
Prijs: € 39,50


Verstevigen van de natuurlijke nagels i.c.m. met gellak (met verlenging)

k werk met Polygel. Polygel combineert de belangrijkste eigenschappen van gel en van acryl in een revolutionair alles in een systeem. Het is lichter dan de acryl- en gelnagels.

Flexibeler dan acryl en sterker dan gel. De versteviging met verlenging wordt opgebouwd in 1 kleuren. Deze kleur is heel naturel. De nagelverlenging wordt opgebouwd door tips of stickers.

Duur: 120 min
Prijs: € 49,50


Verwijderen van een set met manicure behandeling

De set van nagelversteviging wordt verwijderd door de versteviging eraf te vijlen zonder dat we de natuurlijke nagelplaat beschadigen. T

Duur: 30 min
Prijs: € 17,50


IBX het versterken van nagels van binnen uit

Niet iedereen is gezegend met sterke nagels. Gelukkig is daar iets aan te doen. Het revolutionaire tweedelige IBX systeem herstelt beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels en beschermt kwetsbare nagels bijvoorbeeld tegen schade door het herhaaldelijk afweken van gel Polish.

IBX dringt onder invloed van warmte door in de nagelplaat. Het werkt dus echt van binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Je zult snel zien dat de nagels steviger zijn met behoud van flexibiliteit, waardoor splijten en barsten tot het verleden behoren.

Duur: 20 min
Prijs: € 17,50


IBX vervolgafspraak

IBX vult de nagel waardoor deze steviger wordt maar tevens flexibel blijft. Is de nagel beschadigd door externe factoren zoals bijvoorbeeld nagellakremover of andere schadelijke stoffen waar je mee om blijft gaan moet dit regelmatig herhaald worden. Is dat niet het geval maar heb je van nature een zware nagel hou dan rekening met de uitgroei. Een nagel groeit gemiddeld een millimeter per week. Zomers en winter heeft een verschil in groei denk maar aan de boomringen in een stam. Zorg dan dat de nagel de versteviging in de nagelplaat heeft zodat deze mooi op

Duur: 15 min
Prijs: € 10,00


Kadobon

U Kunt naar eigen keuze een bedrag aangeven. Kadobon is onbeperkt in te leveren. Bon kan na betaling verstuurd of opgehaald worden.